İçeriğe geç

yeni tuzluklar

tuzluk

0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

9 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
hatice
19 yıl önce

munise resmi ben kaldırdım.

munise
munise
19 yıl önce

aaaa arkadaşlar meryemin resmi kayboldu…????

Gökçen
Gökçen
19 yıl önce

tuzlukların yerini ayrıntılı ben söyleyeyim bari 🙂 mudo concept mağazası. fiyatı da 14 milyondu yanılmıyorsam…

nedime kaya(saruhan)
nedime kaya(saruhan)
19 yıl önce

haticecim tek kelimeyle soylebilirimki site bir harika dekorasyona benim de ilgim buyuk bu yuzden cok hosuma gitti

basarilar ve sevgiler guzel arkadasim

hatice
19 yıl önce

ben tuzlukları profilo alışveriş merkezindeki remzi kitabevinin karşısındaki mağazadan aldım. sizin de beğenmenize sevindim.

Gülçin
Gülçin
19 yıl önce

evet neslihan ne kadar güzel olduklarını yazmışım ama akıl edipte nereden buabiliriz diye sormayı unutmuşum hatırlattığın için teşekkürler. sorduğun sorunun cevabını bende an az senin kadar merakla haticeden bekliyorum.

sevgiler herkeze…

Neslihan
Neslihan
19 yıl önce

Gerçekten çok şirinler..Üstelik çok da kullanışlı. Sofrada bu tuzluklar varken “tuz nerede” gibi bir arayış olmaz sanırım; yemekler kadar ilgi çeker bunlar da 🙂 Bunları bulabileceğimiz bir yer var mı?

Sude
Sude
19 yıl önce

Tuzluklar cok hosuma gitti ben de esime ve arkadasina gosterdim. Bizimkiler biraz balta galiba ilk tepkileri “kirilir bunlar” oldu. Ben de sonra bi muddet acaba bu insanlari neyle bicimlendirmeli diye dusundum. Cok basarili tuzluklar… Ben de buradaki pazarda cok enteresan parcalar buluyorum, tabii pahali cunku Amerikalilar icin pazar eglence veya festival gibi bisey. Urunler zaten organik ve pahali. Tuzluklar da cok tuzlu:))

Gülçin
Gülçin
19 yıl önce

çok şirin gözüküyorlar bende böyle hem şirin hemde dekoratif duran ev gereçlerinin hastasıyım. işe yaradıkları kadar bırakıldığı yeri bütünleyip bakanları kendine hayran bırakacak herşey benim ilgi alanımdır.bir ara üniversite okurken ev dekorasyonu ile ilgili bir kurs açolmıştı ogünden beri böyle şeylere ilgim büyüktür. bu şirin tuzlukları görünce yorum yazmadan duramadım. el işi yemek gibi yetenek gerektirecek konularda ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz dekoraktif ürünler konusundada bize ne kadar zevkli olduğunu gösterdin.

tebrikler hep böyle kal öptüm.

9
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x