İçeriğe geç

Enginarlı Levrek

Enginarli_levrek

Cumartesi günü üniversite arkadaşlarımla buluşup aylık enerjimi depoladıktan sonra eve dönüş yolunda markete uğradım. Enginarlı birşeyler yapmaya karar verdiğim için önce onları aldım, rafların arasında "enginarlı tabbule mi yapsam, yoksa enginarlı levrek mi pişirsem?" diye düşünerek dolaştım. Sonunda balık reyonunun önündeki kalabalığı görüp levrek almaya karar verdim. O akşam kimse yemek yemek istemeyince levrekleri buzdolabına kaldırdım. Ben de balık pişiremiyorsam pazar kahvaltısı için hazırlık yaparım deyip pudingli kekler ve poğaçalar yapmaya başladım.

Pogaca_1

Ümran'ın forumdaki harika açma tarifini poğaçaya uyarlayıp peynirli+maydanozlu ve zeytin ezmeli + kekikli poğaçalar yaptım. İlk başta yaptıklarım küçük gözükünce sonrakileri biraz daha büyük sardım ama yine de 3 tepsi pofuduk poğaçalarım oldum!

Kahvalti_1

Ertesi sabah herkesi erkenden kahvaltı sofrasına zorla oturtmaya çalıştım. Kahvaltıdan sonra da evden çıkanlara "balıkları kesin pişirmem lazım, akşama aç gelin!" diye sıkı sıkı tembihledim.

Enginarli_levrek2

Öğleden sonra eve dönünce artık balıkları hazırlama zamanı gelmişti. Önce balıkları hazırladım, onlar pişerken de tarhana çorbası ve közlenmiş kırmızı biber salatası yaptım. Enginarlı levrek fikrini daha önce F&W dergisinde görmüştüm. Ben malzemelerde yine biraz değişiklik yaptım. Sonuçta ortaya "bundan sonra balığı hep böyle pişirelim" dedirten lezzetli bir yemek çıktı.

Enginarlı Levrek
4 kişilik

Malzemeler:

  • 1 büyük deniz levreği
  • 2 enginar, dilimlenmiş
  • 2 orta boy beyaz soğan, ince ince piyazlık doğranmış
  • 5-10 kiraz domates, ikiye bölünmüş
  • dörtte bir su bardağı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber
  • bir taze biberiye dalı veya bir tutam kurutulmuş biberiye

Hazırlanması:

  1. Levreği temizletip, fırında pişirecek şekilde hazırlatın. Uzunca bir folyoyu kenarları ortada birleşek şekilde katlayın. Yağlı fırın kağıdını da aynı şekilde katlayıp folyonun üzerine koyun. (folyo ve kağıdın uzunluğu yaklaşık olarak balığınızın üç katı olsun, böylece balığı üzerine koyup kapattığınızda tamamen kapanabilsin.)
  2. Fırını 230C'ye (450F) getirin. Enginarları, soğanları, domatesleri ve zeytinyağını harmanlayın. Tuz ve karabiber ekleyin.
  3. Balığı dışına tuz ve karabiber serperek folyonun üzerindeki yağlı kağıdın ortasına yerleştirin. Balığın içine de tuz, karabiber ve biberiye serpin. Harmanladığınız sebzeleri balığın üzerine yayın. Folyo ve kağıdı bir arada balığın üzerine katlayın. Açık kalan kenarları içe doğru kıvırın.
  4. Fırın tepsisine yerleştirip 1 saat 10 dakika pişirin. Pişince 5 dakika oda sıcaklığında bekletip servis yapın.
0 0 oylar
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest

49 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
hülya
hülya
15 yıl önce

her tarifiniz harika… Sizi tebrik ediyorum. Size bir sorum olacak enginarı kış için derin dondurucuda saklamak için yapılacak ön işlem nedir.. Haşlamak çok mantıklı gelmiyor.. Mutlaka bi yolu olmalı..Şimdiden teşekkürler..

Kamer Koldaş
Kamer Koldaş
15 yıl önce

Eşimin isteği üzrine, Enginarlı levrek yapmak için tarif arıyordum sizin tarifinizi gördüm ve denedim harika oldu çok teşekkür ediyorum. bundan sonra devamlı sizi takip ediceğim.sevgiler…

serpil
16 yıl önce

sevgili Hatice balıkla ilgili tarifler ararken bu siteye rastladım.Senin fotoğrafın kullanılmış.Bir bak istersen.Bu maili yayınlamayabilirsin.sevgiler…
http://www.hulyayamanoglu.com/yemekarsivi/baliklar.htm

Lily-Rose
Lily-Rose
17 yıl önce

bence de derja.comdaki tarif buradan alinti, malzemeler listesinde bazi degisiklikler yapmislar ama yapilisini okudugunuzda cok cok benziyor yani tevafuk olma ihtimali cok kucuk gibi gozukuyor, ben yorumlar bolumune elestirimi yaptim, diger portakal agaci okuyucularininda elestirmelerini oneriyorum

SALİHAEROZAN
SALİHAEROZAN
17 yıl önce

cagla bende baktım ama orda sebzelı levrek dıye gecıyor ayrıca yorumlarıda yazabılıyorsun…

Cagla, Canada
Cagla, Canada
17 yıl önce

Hatice hnm, enginarli levrek tarifiniz “derja.com” da aynen kopya edilmis. Yorum basligi var fakat yorumlar kabul edilmiyor.

SALİHAEROZAN
SALİHAEROZAN
17 yıl önce

hatıcecım sana cok tesekkur etmek ıstıyorum..çileklı teremısu bızım evın gozdesı oldu….bu 3. yapısım.esım pasta yemegı sevmeyen bırı olarak oda cok begendı.hafıfı,guzel ve farklı bır tat……

adidegmez
adidegmez
17 yıl önce

merak edenler google trends’de portakal ağacını aratabilirler, ilginç sonuçlar var, ayrıca artan grafik için de tebrikler, selamlar…

zeynep
zeynep
17 yıl önce

hatice abla yaptım balığı ablam ve ben bayıldık(ıkımızde balık yemeyız)annem bundan sonra hep boyle yaparız dedı.cok tesekkur ederım tarıflerın ıcın.
her zaman mutlu olman dileğiyle..
zynp

zeynepbraggiotti
17 yıl önce

Zeynep Seda’nın fikrine ben de katılıyorum.
Hatta en sonunda belki bu etkinliğe katılanlarla haftasonu bir araya gelinebilir. Mi acaba? Her seferinde farklı bir yer/şehir seçilir mesela.
Belki böylelikle de illa ki istanbul izmir değil, Turkiye’nin diğer şehirlerinde de toplanma şansı olursa, oraları görme imkanı da doğar,,görmeyenler için.
Sevgiler,

dileks
17 yıl önce

merhaba Hatice’cim bende balığı evlenmeden önce sevmezdim zorla yerdim demekki insan kendi yapınca farklı oluyor yemediğim herşeyi yapıyor ve yiyorum benimde favori balığım levrek ve hamsi ellerine sağlık canım mutfağının kapılarını bizlere açtığın için çok şanslıyız

Zeynep Seda
17 yıl önce

Haticecim,
Etkinlikleri daha heyecanli bir hale getirmeye ne dersin? Ben dusundum de her etkinlikten sonra ziyaretciler en begendikleri tarifi secseler ve tarifi yapan kisiler 1. 2. 3. diye belirlense. Sonra odul olarak logolar hazirlanip o arkadaslarin sitelerinde yayinlansa mesela “cilek ye#10 birincisi” gibi. Tarifler ayin 15 inde belirleniyor ya, mesela ayin 20 sine kadar ziyaretciler o ayki etkinligin sahibine 1, 2 ve 3.siralara kimleri layik gorduklerini maille yollasa oylar sayilip 20 sinde yayinlansa? Daha hos, motive edici ve cekismeli olmaz mi ne dersin :)? Gerci fikrimimden bahsetmek icin ayni yorumu ye sitesine de biraktim ama belki goremezsin diye buraya da atmak istedim. Bir dusun derim bence eglenceli bir fikir 😉
Sevgiler
A.S.B.
http://zeynebinmutfagi.blogspot.com

Cagla, Canada
Cagla, Canada
17 yıl önce

Lily-Rose, etli, buyukce ve beyaz etli bir balik olmasi yeter. Yaparsan da haberimiz olsun, bakalim nasil olmus.

Lily-Rose
Lily-Rose
17 yıl önce

, burda hangi isim altinda satilir acaba bilen var mi?
SOrularimi yanitlayan icin simdiden thanx.

Lily-Rose
Lily-Rose
17 yıl önce

Merhaba benim iki sorum var, Hatice ya da cevabini bilenler lutfen yanitlasin. Birincisi, bircok tarifte ‘krema’ geciyor, bu krema sivi bir krema mi, yani Hollanda da slagroom ya da almanya da schlagsahne diye adlandirdigimiz krema mi? Bugun tv’de bir yemek programinda kullanilan krema suzme yogurt kivamindaydi. Belki ikisi de birbirine alternatif olarak kullanilabilir ama ben cok merak ediyorum dogrusu. Ikinci soru creme ole ile ilgili, bunu Hollandada marketlerin reyonunda aradim ama bulama

ceylan
ceylan
17 yıl önce

Enginarlı levreği mutlaka deneyeceğim, uygun bir fırın tepsisi aldıktan sonra tabi. Bu siteden 3-4 tarif uyguladım, hepsi süper oldu. Hafta içi saat 7-7:30’a kadar çalışıyorum. Ama çalışma gününün sonunda bu siteye bakmak içimi rahatlatıyor.. Bir yemek sitesinin bu kadar sıcak hisler uyandırması garip.Emekleriniz için teşekkürler..

melissa2
17 yıl önce

enginar vede balık ikiside bayıldığım ikiayrı lezzet
ellerine sağlık hatice mutlaka deneyeceğim
masa süper görünüyor
poğaçanı şimdi yapacağım komşularla bahçeye çaya ineceğiz

selma basak
selma basak
17 yıl önce

Hatice Hanim:
Sorumlulugunuz, el becerileriniz ve tatli diliniz icin sizi tebrik ediyor, basarilarin daim olmasini diliyorum. Bu kadar agir basli ve acik oldugunuz icin sizinle gurur duyuyorum.
Ayrica enginar ve balik gibi en sevdigim iki yemegi birlestirdiginiz icin sizi ayrica tebrik edip mutfaga yoneliyorum. Galiba bu hafta ayni yemekleri yiyecegiz 🙂 Daha cok balik tarifiniz varsa bekleriz :))
Sevgiler,
Selma.

Havva
Havva
17 yıl önce

Hatice hanim,
Sitenizden bircok tarif denedim ve mutfakta cok tecrubeli olmamama ragmen denedigim hic bir tarif yuzumu kara cikarmadi. Bu aksam kalburabasti yaptim ama neden bilmiyorum hamura sekil veremedim. Hamur elimde dagiliverdi ve ben de careyi hamuru tepsiye dokup pisirmekte buldum. Tarifte yaptigim tek degisiklik, margarin yerine bir su bardagi kadar sivi yag kullanmakti. Hamuru neden tutturamamis olabilirim?
Cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
Ayrica, aylardir siteyi takip ediyordum ama bunu yazmak bugune kismetmis: Bu site bana calisan kadin olmanin esinize ve misafirlerinize guzel seyler hazirlamaya engel olmadigini ogretti.
Tesekkurler
havva

laloş
laloş
17 yıl önce

hatice aktarıma uğramıştım bugün ve kurutulmuş çilek gördüm orda.daha önce hiç dikkat etmemiştim.bi sürü meyvenin kurutulmuş hali vardı ama dikkatle bakmamışım.çok güzel görünüyolardı ama deneyebileceğim bi tarif olmadığı için almadım..acaba sen tarif verir misin?çok ilginç olucaktır mutlaka.aktar kadıköyde.gitmek istersen tarif edebilirim.sevgilerrr

gamze
gamze
17 yıl önce

arzu hn. ve hatice bilgiler için teşekkürler

Hatice
Hatice
17 yıl önce

Zeynepcim, düşünmen bile yeterli, çok sağol. Bu yaz biz de kendi çileklerimizi toplayacağız inşallah. Balıklar da inşallah güzel olur.
Gamze, Arzu hn cevap yazmış, ben de nişastaya cevap vereyim, buğday nişastası kullanacaksınız.
Fatoş, hafta içi mutfaktan sorumlu olmadığımdan kaynaklanıyor herhalde bu enerji. Her akşam yemek hazırlamak daha büyük bir enerji istiyordur yoksa.
Melek, yukarıda cevapladım ben sorunu.

zeynep
zeynep
17 yıl önce

hatice abla merhaba balığı fazla sevmem ama cok guzel duruyo babama balık almasını soyledım tarıfı denemek ıcın ve cok sasırdı ama gizli gizli sevındı (yemedıgım ıcın uzuluyodu):D
dün bahcemızden çilek ve erişk toplarken aklıma sen geldin keşke sanada yollayabilseydim taze ve hormonsuz çileklerimizden.
herzaman sevgiyle kalman dileğiyle..:)

arzu
arzu
17 yıl önce

Gamze Merhaba,
Bu yıl bende oldukça fazla enginar koydum dondurucuya. Enginarları güzelce yıkadıktan sonra buzdolabı poşetlerine pişireceğim miktar kadar dizdim. Üstünede bol limon ve biraz da tuz kattığım sudan bir miktar döktüm(enginarları örtecek kadar). Geçen yıl sadece limonlu suyla ovarak koymuştum ama enginarlarda biraz kararma oldu. O nedenle bu sene limon soslu suyla dondurucuya koydum. Şuana kadar gayet iyi gözüküyorlar.
Kolay gelsin.

gamze
gamze
17 yıl önce

merhaba;
ben de sitenizin daimi üyesiyim. ilk önce böyle güzel bir site hazırladığınız için teşekkür ederim ve ellerinize sağlık. Benim 2 sorum olacak: 1)Enginarın mevsimi şu sıralar çokca tüketmeye çalışıyoruz. Bu sebzeyi derin donmdurucuda saklamak istiyorum. Acaba nasıl koymalıyım derin dondurucuya ? 2)Bir de tatlı tariflerinde malzeme listesinde nişasta diye söyleyince buğday nişastası mı mısır nişastası mı kullanmalıyım bunu bilemiyorum. Eğer cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

fatoş
fatoş
17 yıl önce

merhaba Hatice
Ben vejeteryanım. Et-balık yemiyorum. Ama sizin evdeki kahvaltı sofralarına bayılıyorum. Nasıl bir enerji sendeki? Sadece ev halkı için değilde heran misafir gelecekmiş gibi. Sanırım ben çoooook üşengeç biriyim. 2 kişiyiz ama hiç böyle bir sofra hazırlamıyorum maalesef:-(((((

Melek Arifi
Melek Arifi
17 yıl önce

Selam Hatice
Bende cocugu yigenin sanmistim 🙂 bence senin tariflerini yayinlayayanlarla ve senin cektigin fotograf karsilastiramaz. Cünkü tariflerde el emegi göz nuru var, fotograf dersen bu bi sanattir, güzel cekerek herkese güzel hisler veriyosun 🙂 tabii sen bilirsin ama ben düsüncemi yazmak istedim.. Gelelim Elmali Turtayaaa 🙂 bana hala cevap yazmadin hatice, bak tarif buzdolabimin kapisinda asili senden ok bekliyorum 🙂 saglicakla kal..

Hatice
Hatice
17 yıl önce

Melltemm, ellerinize sağlık! Okuyucuların çok azı ile yüz yüze tanışma imkanım oldu ama bu kadar uzun süre yazışınca artık birbirinizi biraz da olsa tanıyorsunuz.
Selma, tatlı kızın yüzü kuşlardan belli olmadığı için sorun olmadığını düşünüyordum ama eğer sizde öyle bir fikir uyandırdıysa yayınlamamam daha doğru. Fotoğrafı kaldırdım, uyardığınız için teşekkür ederim.

selma basak
selma basak
17 yıl önce

Merhaba Hatice,
Her sey cok guzel gorunuyor, ellerine saglik.
Bu kiz cocugunun resmini internette yayinlamak icin ailesinden izin alip almadigini merak etmistim. Kendinin ve ailesinin resimlerini hakli bir sey sekilde yayinlamayan ve de tariflerinin izinsiz kullanilmasdan hoslanmayan senin gibi bir insanin bunu yapmis olucagini dusunuyorum.
Sevgiler.

melltemm
melltemm
17 yıl önce

hatice merhaba
şimdi mayalı poğaça yaptım yumuşacık ve çok lezzetli oldular dediğin gibi 2 tepsi çıktı komşular da nasiplendi ellerine sağlık yaptığın herşey çok güzel ben denemeye devam edicem sanırım birçok kişiyle artık tanışıyosun buradaki okuduğum yorumlardan ben öyle hissettim ve kıskandım annene ve sana kolaylıklar diliyorum sevgiyle ve sağlıkla kalın

Hatice
Hatice
17 yıl önce

Gülçin, yaptım ama bu seneki anneler günü için yaptıklarım bana kalsın istiyorum.
Fishmarket, ben de tarifteki biberiyeyi görünce “ağır olmaz mı bu?” diye düşünmüştüm ama bu düşüncem yemeği tattıktan sonra yerini “biberiye çok çok az belli oluyor, daha mı çok koysaydım”a bıraktı…

fishmarket
fishmarket
17 yıl önce

Bu çok güzel enginarlı levrek tarifine bir eleştiri olarak katılmak istersem, karabiber ve özellikle biberiyenin yüksek aromatik etkilerinden sonra geriye levrekten eser kalmış mıdır diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Sevgiler…

Gulcin
Gulcin
17 yıl önce

Hatice merhaba. yine cok guzel gozukur hersey ellerine saglik.. Bu yil anneler gunu icin herhangi birsey yapmadinmi???

Hatice
Hatice
17 yıl önce

Nazifecim, çok sağol!
Zeysa, donauwellen çok fazla kalın olmuyor zaten ama seninki çok ince olduysa ya malzemelerin tazeliğinde ya da kalıpta bir sorun vardır.
Nuran teyzecim, Allah razı olsun. Ben de sizin gibi iyi insanlarla tanışma şansına eriştiğim için şükrediyorum.
Saliha, hayır tuzlu su levreği. Tatlı su levreği sanırım daha küçük, bunlar bayağı büyük oluyor, bizim aileye bir balık yetti mesela.
Ümrancım, ikinci kızın da hayırlı olsun:) Ben bir ablaya sahip olduğum için çok şanslıyım, eminim senin kızların da hem birbirlerine hem de sana çok iyi arkadaş olacaklardır.
Secillo, ben de siteye sırf levrek tarifi yazıyormuşum:) İnşallah bundan sonra diğer balıklara da geçebilirim.
Fatima, rica ederim, benim için mutluluktu.
Zeynepcim, ben de görüntülerine bayılmıştım, yiyenler de lezzetli olduğunu söylediler. Güzel bir tarif için iki ana gereksinimi tamamlamış oldular böylece:)
Çilek, hamur mayalanınca dört bezeye ayırın. Her bir bezeyi merdaneyle açıp sekiz dilime kesin. (sigara böreği gibi) Geniş kenarlara iç malzemeyi yayıp sarın.
Şebnemcim, inşallah severler. Balık ve enginarlar pişince yumuşacık oldular, bana sevmemeleri imkansız gibi geliyor:)
Melek, elmalı kek yaparken içine konulunca pişiyor, muhtemelen bu da öyle pişer ama ben öyle pek sevmediğim için bunu tercih ediyorum.
Selma, çok teşekkür ederim. İnşallah denediklerinizden memnun kalırsınız. Annem de yorumları teker teker okuduğu için selamınızı alacaktır.
Filiz, deniz levreği oluşundan dolayı farklı olabilir mi? Çünkü benim aldıklarım gayet güzeldi. Somonla da güzel olmasına sevindim.
Margot selam, ismini görünce cidden heyecanladım:) Ben de sevdiğim iki şeyi bir araya getiren bir tarif buldum diye çok sevinmiştim, umarım sen de seversin.
Beliz, çok fazla un aldı benimkisi. “Aldığı kadar un” olayından da gerçekten çekinmene gerek yok. Önce karışıma 2-3 su bardağı un ekle sonra devamlı yoğurarak yarımşar bardak un eklemeye devam et. Baktın hamur eline yapışmıyor, dur. Eskiden ben de yapamıyordum ama zamanla yapılıyor gerçekten.

beliz
beliz
17 yıl önce

merhaba
bu açmaları yaparken ne kadar un kullanmam gerekiyor biliyorum aldığı kadar un ama aşağı yukarı bir miktar söylermisiniz aldığı kadar un la yapamıyorum çünkü
teşekürler

Margot
17 yıl önce

Hatice Selam,
Balığa ve enginara bayılan biri olarak kesin deneyeceğimdir. Ellerine sağlık!

filiz
17 yıl önce

ellerine sağlık hatice yine çok güzel görünüyorgörünce hemen balıkçıma gittim bu mevsimde levrek yağsız olur dedi somon verdi bende senin bu tarifi somonla yaptım netice güzel levrekle olan tad belki aynı değildir ama güzel tadı oldu

selma
selma
17 yıl önce

haticecim vallahi, sabahın 11rinden beri sitendeyim harikasın devamlı tariflerini okudum tabi yorumlarıda insan hangisini deniceni şaşırıyor?Annenize selamlar.

Melek Adelina Arifi
Melek Adelina Arifi
17 yıl önce

selam hatice
ben elmali turta icin bi soru sormustum, kusura bakma sabirsizlandim, cünkü bir an önce denemek istiyorum :)acaba soruma cevap verebilirmisin? öyle yapsam olurmu? saglicakla kal..

sebnem
sebnem
17 yıl önce

Heticem harikasın enginarın ve levreğin bol olduğu bu zamanda harika bir tarif ben ikisinide çok seviyorum yanlız evdekilere enginar yediremiyorum bu tarifi deneyeceğim ama korkuyorum yenmiyecek diye ama olsun bizim bu ay üniversitenin şenlikleri vardı öğlen tatilinde gidip özellikle ekmek arası balık yedik harikaydı ben bunu tarifi uyguladığımızda inşallah begenilir ve yenir pazar kahvaltısına gelince harika gözüküyor masa düzenin ve kullandığın masa gereçleri ellirine sağlık

çilek
çilek
17 yıl önce

ellerine sağlık hatice yine çok güzel sofralar hazırlamışsın Allah bereketini eksik etmesin.ümran a çok teşekürler tarifi için.yanlız ben bu poğaçanın sarma şeklini anlayamadım bana biraz daha açıklama yaparsanız sevinirim..çok teşekkürler

Zeynep Seda
17 yıl önce

Haticecim ellerine saglik. Yine cok degisik bir tarif. Ben pogacalara bayildim acayip sirin duruyor 🙂
Sevgiler
ASB
http://zeynebinmutfagi.blogspot.com

Fatima
Fatima
17 yıl önce

Bizi yine böyle güzel fikir ve tariflerle tanistirdigin icin tesekkürler!

secillo
secillo
17 yıl önce

Tek sevdiğim balık levrektir.başka balık kolay kolay yemem:)enginarlısını ilk kez duydum.ama sen bize sunduysan eminimki harikadır.ellerine sağlık canım.

ÜMRAN
ÜMRAN
17 yıl önce

Haticeciğim ellerine sağlık….
Maşallah yine dolu dolu geçirmişsin.Açma tarifini denediğin için teşekkürler….
Balık nefis görünüyor.Kesinlikle denemem lazım:)
Ne şanslı annen var!Sabah kalkıyo ve kavaltı sofrası hazır.Acaba benim kızlarımda ilerde bana hazırlar mı? Ne dersin:)))))
Sevgilerimle,

SALİHAEROZAN
SALİHAEROZAN
17 yıl önce

merhaba,bende 1-2 haftadır balık pişirmek ıstıyor ama klasık ızgara balık yerıne alternatıfbır tarıf arıyordum kı bu tarıf ımdadıma yetısdı,cok hos bır tarıfhemen denıcem.levrek tatlı su levregımı?zıra hıc tatları olmuyorda…merak ettım..bırde engınarları çiğmi koyuyoruz?yani ön işlem yok dımı???

nuran
nuran
17 yıl önce

haticecim ellerine yuregine saglik yazilarini okurken cok mutlu oluyorum senin siteni buldugum icin allaha sukrediyorum basarilarinin devami dilegiyle selamlar

zeysa
zeysa
17 yıl önce

ellerine sağlık tariflerinin hepsi birbirinden güzel elimden geldiğince bütün tariflerini deniyorum çokta memnun kalıyorum ama geçen gün denediğim donauwellen tarifinden iyi sonuç alamadım harcı çok az çıkmasına rağmen dikdörtgen kalıba dökün diyor tarifi ilk kez denediğim için birebir uydum ama hiç kabarmadı görüntüsüde seninkine hiç benzemiyordu ben mi bir yerde hata yaptım yoksa özelliğimi öyle anlamadım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü görüntüsüne rağmen tadı muhteşem oluyor şimdiden teşekkür ederim

nazife
17 yıl önce

Haticecim, herşey harika görünüyor, ellerine sağlık.

49
0
Fikirlerinizi duymayı çok isterim, lütfen yorum yapın.x