Categories: menüler

Arkadaşlarla Çay Daveti

Portakal Ağacı hanesinde son 15 gün arkadaşlar, yemekler ve sohbetlerle dolu günler geçti. Ardından kendimizi yollarda bulunca siteyi güncellemek de epey gecikti. Bugün Ege’nin bir ilçesinde internete kavuşunca bir de yeniden yazma isteği nihayet gelince bu sofralardan birini paylaşmaya karar verdim. Geçen cumartesi üniversite arkadaşlarım bana geldiler. Hafif şeyler istediklerini özellikle belirttikleri için salata ağırlıklı bir menü oluşturmaya çalıştım.

Menümüz:

Hatice

View Comments

  • harikasın haticeciğim yaklaşık üç aylık evliyim ve çalışıyorum hergün iş yerinde günlük tariflerini eve gidince uyguluyorum.bana çok desteğin var farkında bile olmadan benim gibi çalışan ve yeni evli gençlere yardımın dokunuyor.sitenin daimi takipçisiyim.tariflerin çok güzel ölçüsünde yapar isen çok iyi sonuç veriyor.gerçekten çok sağol

  • hersey super gozukuyor ellerine saglik.
    dun bi arkadasimin tavsiyesiyle siteni ziyaret
    ediyorum.Iyiki de tavsiye etmis,harika tarrifler var.Ayrica mutluluklar dilerim.
    munevver

  • Bu sitede cok hoş tarifler buluyorum.Hepinizin ellerine sağlık.Dostlarımla,sevdiklerimle çok keyifli sofraları paylaşıyorum sayenizde.Hele dostum Pınar sizlerden bulduğum tariflere inanamıyor.Yüreğinize,marifetlerinize sağlık.Ece Aksu Terevi

  • bende sitenizi çok beğenenlerdenim. sofranız harika olmuş. bizim sizden öğreneceğimiz çok şey var. muzlu pastanın tarifini bekliyoruz.

  • merhaba hatice abla
    02 temmuzda evlendim daha önce hiç yemek yapmıyordum. çalıştığım için genelde annem yapıyordu. internetten yemek tariflerine bakarken sitenide ziyaret ettim çok harika tariflerin var herkesin yapabileceği şekilde çok teşekkürler ablacığım ellerine sağlık ömür boyu mutluluklar dilerim iyi tatiller.

  • Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum! Bahsettiğim hafta benim tek başıma misafir ağırlama korkumu epey yenmemi sağladı. Gerçi annem telefonda "nasıldı sofran?" sorusuna verdiğim "güzeldi ama hala seninkiler kadar güzel değildi" cevabımı gayet sakin karşıladı:) Artık zamanla o seviyeye ulaşmaya çalışacağım sanırım. Bir de sürahidekiler meyva suları, sürahinin desenlerinden dolayı iki renkli çıkmışlar.

  • merhaba ben sitenizi yeni keşfeden biriyim sizinle ortak bir yanımız var hem yaşıtız hemde aynı günde evlendik.hoş bir tesadüf.bende çalıştığım için sık sık tariflerinizden yararlanma ihtiyacı duyuyorum
    kendinize iyi bakın hoşçakalın.

  • ışıl hanım,
    migroslarda paketlerde satılıyor, carrefour'da da var paketlenmiş şekilde, ayrıca doğal ve organik ürünler satan mağazalarda da sıkça rastlıyorum. mesela ben çayyolu arcadium'daki bir mağazadan 1-2 kere almıştım, hem ay çekirdeği hem de kabak çekirdeği içi satılıyor.

Share
Published by
Hatice

Recent Posts

Çikolatalı Poğaça – Beslenme Çantasının Yıldızı

🥐🍫 Malzemeler:- 1kg un- 160 gr şeker (yaklaşık 1 su bardağı)- 11gr (1 paket) instant…

7 ay ago

Muzlu Kek

Muzlu Kek Rüyası | Madem kek mevsimi geldi, Banana Bread Muzlu Kek ile başlayabiliriz. Genelde…

7 ay ago

Airfryer’da Çıtır Makarna

@foodie_lilly tarifiyle✨ Malzemeler: • 1 paket taze gnocchi (marketlerde satilan “de cecco” vb bir taze makarna…

7 ay ago

Renkli Ekmek Tarifi

Renkli Ekmek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık su(200 ml) 1 paket instant maya 3…

8 ay ago

Airfryer’da Çıtır Tavuk

.Malzemeler:- 200g tavuk göğsü- 1 yumurta- 1/2 bardak un- 1 çay kaşığı tuz, karabiber, toz…

8 ay ago

İncirli Kayısılı Ekmek

Çok Leziz & Çok Kolay İncirli ve Kayısılı Ekmek 🍞🍯 Malzemeler:- 1 tatlı kaşığı instant…

8 ay ago