Categories: ayse ikbal

Ayşe İkbal 2 yaşında


çizim: allison reuling

Bana “anne” sıfatını kazandıralı 2 yıl olmuş. Ben hala inanamıyorum birinin annesi olduğuma. Zaten bu ara bana daha çok “ha-ci-ce!” diye seslendiğin için bu daha da kolay oluyor.

Sabahları uyanıp beni yanında bulduğunda mutluluktan burnunu burnuma değdirmenden, biri seni üzerse koşarak yanıma gelmenden, parktan gelince kapıyı açtığımda mutlaka sarılmak istemenden, bebek yeğenini kucağıma almamı kıskanmandan, iki hafta boyunca bir sürü ufak şeye üzülüp kendimi yiyip bitirsem de karşıma geçip “na-ni-k!” yaparak beni güldürmeden, hiçbir yerimin acımasına dayanamamandan, her yediğinden bana da yedirmeye çalışmandan, uyumaya çalışırken mutlaka yanıma sokulmaya çalışmandan, bir başkasıyla dışarı çıkıyorsan tüm merdivenler boyunca “anne! cöööşüüüüz! (görüşürüz)” demenden,  beraber kitap okumamızdan asla bıkmamandan, dışarı çıktığımızda babana duyurmamaya çalışarak gizli gizli “anne, nonu? (dondurma)” demenden, biri sana kızdığında yanıma gelip “anne, abla dıt! yapıyooo” demenden ne kadar mutluluk duyduğumu sana bu yaşında tam olarak ifade etmem mümkün değil.

Tek yapabildiğim Allah’a senin annen olarak beni seçtiği için şükretmek. Sana da geçen 2 yıl boyunca çok akıllı, iyi kalpli, yaramaz ama anneyi üzmeyen tatlı bir yaramaz olduğun için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun bal küpü…

Hatice

View Comments

  • merhabalar
    kızınız icin yazdıklarınız cok etkileyici henüz 10 aylık bir anne olarak yazdıklarınız beni cok duygulandırdı.
    sevgili ayse ikbale kucak dolusu öpücüklerimi gönderiyorum saglıkla sıhhatle büyür insallah bizde bitanecik oglusum [BURAK]‘ın ilk biryasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

  • merhaba
    ne de güzel anlatmissin duygularini hacice abla:)
    icim bi garip oldu..biraz heyecan,biraz sevinc,biraz korku...bebegim olacak insallah ve cok karisigim..ona iyi bir anne olabilecek miyim diye endiseleniyorum..
    Rabbim Bal Küpü'ne daha uzuuun hayirli ömürler nasib etsin.. torunlarini da sev büyüt insallah..
    mutlu kalin.. Ayse Ikbal'e öpücükler..

  • nice nice 2 yaşlara inşallah...
    çok güzel yazmışsın.Bugünlerin tadını çıkarın öyle çabuk büyüyorlarki , dönüp bakınca ne zaman bu yaşa geldi kocaman genç kız oldu diye şaşırıyor insan.Annelik çookkk güzel....sevgilerimle....

  • Mutlu,sağlıklı,başarılı ,ailesiyle birlikte uzun senelr yaşasın inşallah.

  • Bal küpüne kocaman öpücükler ve nice uzun ömürlü yıllara sevdikleriyle beraber....

  • Sevgili Hatice,
    Her yasi, size , ona ve ailenize mutluluklarla gelecek guzel bir omur dilerim minicik yavrunuza,
    sevgilerimle
    candan

  • iki yıl olmus demek ki ben sizin sessiz bir sekide takıp edenlerdenim o resminize bayılmıştim sizin eşinizin ve ayşe ikbalin ellerinizin tutusu benimde bebegım olunca oyle bir poz vermeliyim diyordum ki bende bu iki yil icerisnde evlendim eşime tariflerinizden faydalanarak bir kac kilo almasına sebeb oldum ve şimdi yine sizin guzel tariflerinizden kızıma lezzetli yemekler hazirliyorum 'portakalagaclandık'...cok tesekkur ederim öncelikle emegınız ıcın ve yavrunuza yavrunuzla nice hayrılı guzelliklerle dolu yillar dierim Allah'tan...

  • Merhabalar. Uzun zamandır sitenizdeki farklı lezzetlerinizden faydalanıyorum. Konu lezzet ve garanti olunca aklıma ilk siz geliyorsunuz. Size teşekkür ediyor, sevgili kızınız ve ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum. Güzel meleğinizin doğum günü kutlu olsun.

  • RABBİM kızınızı size bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin..başarılarınızın devamı dileğiyle allaha emanet olun

Share
Published by
Hatice

Recent Posts

Çikolatalı Poğaça – Beslenme Çantasının Yıldızı

🥐🍫 Malzemeler:- 1kg un- 160 gr şeker (yaklaşık 1 su bardağı)- 11gr (1 paket) instant…

7 ay ago

Muzlu Kek

Muzlu Kek Rüyası | Madem kek mevsimi geldi, Banana Bread Muzlu Kek ile başlayabiliriz. Genelde…

7 ay ago

Airfryer’da Çıtır Makarna

@foodie_lilly tarifiyle✨ Malzemeler: • 1 paket taze gnocchi (marketlerde satilan “de cecco” vb bir taze makarna…

7 ay ago

Renkli Ekmek Tarifi

Renkli Ekmek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık su(200 ml) 1 paket instant maya 3…

8 ay ago

Airfryer’da Çıtır Tavuk

.Malzemeler:- 200g tavuk göğsü- 1 yumurta- 1/2 bardak un- 1 çay kaşığı tuz, karabiber, toz…

8 ay ago

İncirli Kayısılı Ekmek

Çok Leziz & Çok Kolay İncirli ve Kayısılı Ekmek 🍞🍯 Malzemeler:- 1 tatlı kaşığı instant…

8 ay ago