Ramazan Bayramı Sofrası 2012

Etrafımda ne kadar zorluklar, ne kadar mutsuzluklar olsa da hayata daha bir umutla bağlanmamı sağlayan şeylerden biri bu bayram sofraları… Zorlukların yanında hayatımı daha kolay hale getirmek için ellerinden gelenin yapacaklarını bildiğim insanlarla çevrelenmek, Mutsuzlukların yanında kendilerinden çok başkalarının mutluluğu için çabalayanları görmek… Anneciğimin günlerce çocukları ve torunları için hazırlaklar yapışına, babacığımın bizleri ve torunlarını görünce gözşerindeki parıltıya şahit olmak… Allah daha nice bayram sofrasında güzel insanlarla buluşmamızı nasip etsin… Annemin yaptıklarından bir kısmı:

Portakal Ağacı

View Comments

  • Bu sofrada neden çatallar solda bıçaklar sağda duruyor? Bu batı özentiliği beni çok üzüyor. Bir de sizi gördük tesettürlü bir bayansınız, buna rağmen neden bunun gibi şeylere dikkat etmiyorsunuz? Batının usullerine uygun yaşamak zorunda bırakılmışsak bile taviz vermeyeceğimiz bazı şeyler olmalı diye düşünüyorum ve bu gibi konularda sizi hassasiyete davet ediyorum.

  • merhaba,

    senelerdir zevkle takib ediyorum.... çok başarılısınız sizin sayenide senelerce güzel yemekler yapıp misafilerimi ağırladım... bu sofrada harika annenizin ellerine sağlık. Sizden bir şey rica edeceğim sofrada ki ayrıntılardan içinde kırmızı kalp olan cam kaselere bayıldım acaba markası nedir. komik bir soru ama genede şimdi den teşekkürler.

  • Sofranin arka kismina bakinca ne kadar güzel bi bahce görünüyo, cok süper gercekten. benim bilmek istedigim, bayram sofraniz kahvalti icinmi yoksa aksam yemegimi?? biz cogunlukla kahvaltida bulusuyoruzda ondan sordum :)

  • İnternetin faydası: Portakal ağacını tanımak,
    İnternetin zararsız alışkanlıkları: gün aşırı Portakal Ağacına bakmak,
    Hoş Bir Kabak Yemeği tarifi, cidden sonuçlarıyla birlikte çok hoşşş :))

  • Merhaba, hergün yeni birşeyler varmı diye bakıyorum sayfana, kontrol edip ekledikleri okuyunca, tanışıyoruzda bir şeyler paylaşıyoruz gibi geliyor, onun için sıkıntında yanlız olmadığını, dualarımızla paylaştığımızı söylemek istedim.

  • Allah annenize uzun ve sağlıklı ömürler versin size böyle güzel nice sofralar hazırlayabilsin inşlh.Nice bayramlara hayırla erişmenizi dilerim.Sevgiler:)

Recent Posts

Çikolatalı Poğaça – Beslenme Çantasının Yıldızı

🥐🍫 Malzemeler:- 1kg un- 160 gr şeker (yaklaşık 1 su bardağı)- 11gr (1 paket) instant…

7 ay ago

Muzlu Kek

Muzlu Kek Rüyası | Madem kek mevsimi geldi, Banana Bread Muzlu Kek ile başlayabiliriz. Genelde…

7 ay ago

Airfryer’da Çıtır Makarna

@foodie_lilly tarifiyle✨ Malzemeler: • 1 paket taze gnocchi (marketlerde satilan “de cecco” vb bir taze makarna…

7 ay ago

Renkli Ekmek Tarifi

Renkli Ekmek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık su(200 ml) 1 paket instant maya 3…

8 ay ago

Airfryer’da Çıtır Tavuk

.Malzemeler:- 200g tavuk göğsü- 1 yumurta- 1/2 bardak un- 1 çay kaşığı tuz, karabiber, toz…

8 ay ago

İncirli Kayısılı Ekmek

Çok Leziz & Çok Kolay İncirli ve Kayısılı Ekmek 🍞🍯 Malzemeler:- 1 tatlı kaşığı instant…

8 ay ago